Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Унутрашња Кућа

Seamless Blank

Унутрашња Кућа Ово је кућа за представљање јединственог стила домаћице, који је дом графичког дизајнера и предузетника. Дизајнер представља природне материјале који илуструју склоности домаћице и чувају празне просторе како би се испунили предмети члана породице. Кухиња је центар куће, посебно дизајниран окружени поглед за домаћице и осигурајте да родитељи могу да виде било где. Кућа је опремљена белим гранитним подовима, италијанским сликањем минерала, прозирним стаклом и белим прашкастим слојем који откривају елегантне детаље материјала.

Унутрашња Кућа

Warm loft

Унутрашња Кућа Кућа индустријског стила са топлим материјалима. Ова кућа припрема неколико функција за клијенте за промоцију животних квалитета. Дизајнер је покушао спојити цеви у сваки простор и комбиновати дрво, челик и ЕНТ цеви како би илустровао причу о животу клијената. Није иста као у обичном индустријском стилу, ова кућа уноси само неколико боја и припрема пуно простора за одлагање.

хоклица

Ydin

хоклица Идин столицу можете монтирати сами, без употребе посебних алата, захваљујући једноставном систему закључавања. 4 идентична стопала нису постављена ни по једном редоследу, а бетонско седиште, које делује као камен темељац, задржава све на свом месту. Стопала се израђују од дрвета отпада који долази од произвођача степеница, лако се обрађује користећи традиционалне технике обраде дрвета и на крају подмазује уљем. Седиште је једноставно уливано у трајни УХП бетон ојачан влакнима. Само 5 дијелова који се могу раздвојити и који су спремни за испоруку крајњим купцима је још један аргумент одрживости.

Колица Са Расхлађеним Сиром

Coq

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран је креирао колица са сиром Цок 2012. године. Чудноћа овог ваљаног предмета побуди радозналост гостију, али немојте погрешити, ово је пре свега радни алат. То се постиже стилизованом лакираном буковом структуром, на коју је утиснут цилиндричан црвено лакирани плашт који се може објесити са стране како би се развио асортиман зрелих сирева. Користећи ручицу за померање колица, отварање кутије, извлачење плоче да направи простор за тањир, ротирање овог диска да би исецкало делове сира, конобар може тај процес развити у мали део перформанса.

Расхлађена Пустињска Колица

Sweet Kit

Расхлађена Пустињска Колица Ова мобилна витрина за послуживање десерта у ресторанима настала је 2016. године и последње је место у палети К. Дизајн Свеет-Кит испуњава захтеве за елеганцијом, окретношћу, волуменом и транспарентношћу. Механизам отварања заснован је на прстену који се окреће око диска од акрилног стакла. Два букована прстена су ротирајуће траке, као и ручке за отварање витрине и за померање колица по ресторану. Ове интегрисане функције помажу у постављању сцене за услугу и истичу приказане производе.

Услуга Топлог Пића Са Свежим Биљем

Herbal Tea Garden

Услуга Топлог Пића Са Свежим Биљем Патрицк Сарран створио је Хербал Теа Гарден као јединствен предмет за Ландмарк Мандарин Ориентал из Хонг Конга 2014. Менаџер угоститељства хтео је колица на којима би могао да обави церемонију чаја. Овај дизајн поново користи кодове које је Патрицк Сарран развио у својим колицима серије К, укључујући КЕЗА колица за сир и мултифункционална колица Км31, под утицајем кинеске пејзажне слике.