Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Редизајн Идентитета Бренда

InterBrasil

Редизајн Идентитета Бренда Инспирација за преиспитивање и редизајн бренда биле су промене у модернизацији и интеграцији у културу компаније. Дизајн срца више није могао бити вањски у односу на бренд, надахњујући партнерство како изнутра, тако и са купцима. Интегрисана унија између предности, посвећености и квалитета услуге. Од облика до боја, нови дизајн је интегрисао срце у Б и здравље крст у Т. Две речи спојене у средини чинећи логотип изгледа као једна реч, један симбол, обједињујући Р и Б у срце.

Дизајн Бренда

EXP Brasil

Дизајн Бренда Дизајн марке ЕКСП Брасил потиче од принципа јединства и партнерства. Присвајајући мешавину технологије и дизајна у њиховим пројектима као иу канцеларијском животу. Елемент типографије представља заједницу и снагу ове компаније. Дизајн слова Кс је чврст и интегрисан, али веома лаган и технолошки. Марка представља студијски живот, са елементима у словима, како на позитивном тако и на негативном простору који уједињује људе и дизајн, индивидуални и колективни, једноставни са технолошким, лаганим и робусним, професионалним и личним.

Сет За Кафу

Riposo

Сет За Кафу Дизајн ове услуге су инспирисале две школе с почетка 20. века, немачки Баухаус и руска авангарда. Строга равна геометрија и добро осмишљена функционалност у потпуности одговарају духу манифестовања тих времена: „лепо је оно што је прикладно“. У исто време пратећи савремене трендове, дизајнер комбинује два контрастна материјала у овом пројекту. Класични бијели млијечни порцулан употпуњен је свијетлим поклопцима од плуте. Функционалност дизајна је подржана једноставним, практичним ручкама и укупном употребљивошћу форме.

Кућа

Santos

Кућа Користећи дрво као главни конструктивни елемент, кућа помера своја два нивоа у пресеку, стварајући застакљени кров да се интегрише у контекст и омогући улазак природне светлости. Простор двоструке висине артикулише тај однос између приземља, горњег спрата и пејзажа. Метални кров над кровном светлошћу лети, штитећи га од појаве западног сунца и формално обнављајући волумен, уоквирујући визију природне средине. Програм је артикулиран лоцирањем јавне употребе у приземљу и приватне употребе на горњем кату.

Намештај Плус Вентилатор

Brise Table

Намештај Плус Вентилатор Брисе Табле дизајниран је са осећајем одговорности за климатске промене и жељом да се користе вентилатори, а не клима уређаји. Уместо да пуше јак ветар, концентрише се на осећај хлађења тако што циркулише ваздух чак и након искључивања клима уређаја. Помоћу Брисе Табле-а корисници могу донети ветар и истовремено га користити као бочни сто. Такође, добро прожима околину и чини простор лепшим.

Уводни Наслов

Pop Up Magazine

Уводни Наслов Пројекат је био путовање на апстрактно и флуидно истраживање проблема бијега (тема за 2019. годину), показујући промјене, нове ствари и посљедице које произлазе из тога. Све су визуалне слике чисте и угодне за гледање, супротстављене непријатној стварности из чина бекства. Дизајн се непрестано мења и морфални облици у анимацији представљају чин поновне прилагодбе, изазван неком врстом ситуације. Бекство има различита значења, тумачења и тачка гледишта варира од разигране до озбиљне.