Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Канцеларије

Sberbank

Дизајн Канцеларије Сложеност овог пројекта била је дизајнирање агилног радног места огромне величине у веома ограниченом временском оквиру и да физичке и емоционалне потребе уредских корисника увек буду у средишту дизајна. С новим дизајном канцеларије, Сбербанк је поставила прве кораке ка модернизацији концепта свог радног места. Нови дизајн канцеларије омогућава запосленима да извршавају своје задатке у најприкладнијем радном окружењу и успоставља потпуно нови архитектонски идентитет за водећу финансијску институцију у Русији и Источној Европи.

Канцеларија

HB Reavis London

Канцеларија Дизајнирано према ИВБИ-овом ВЕЛЛ Буилдинг Стандарду, седиште ХБ Реавис УК има за циљ промовисање рада заснованог на пројекту, који подстиче разбијање силоса у департманима и чини рад преко различитих тимова једноставнијим и приступачнијим. Слиједећи ВЕЛЛ Буилдинг Стандард, дизајн радног мјеста је такођер намијењен рјешавању здравствених проблема повезаних са модерним уредима, као што су недостатак мобилности, лоше освјетљење, лош квалитет зрака, ограничен избор хране и стрес.

Кућа За Одмор

Chapel on the Hill

Кућа За Одмор Након што је напуштена више од 40 година, пропадана методистичка капела на северу Енглеске претворена је у дом за самосталан боравак за 7 особа. Архитекти су задржали првобитне карактеристике - високи готски прозори и главна дворана за састанке - претварајући капелу у складан и удобан простор преплављен дневном светлошћу. Ова зграда из 19. века смештена је у сеоском селу у Енглеској са панорамским погледом на брда и прелепу природу.

Канцеларија

Blossom

Канцеларија Иако је то канцеларијски простор, користи одважну комбинацију различитих материјала, а зелена структура садње даје осећај перспективе током дана. Дизајнер пружа само простор, а виталност простора и даље зависи од власника, користећи снагу природе и јединствени стил дизајнера! Канцеларија више није једна функција, дизајн је разноликији, па ће се користити у великом и отвореном простору за стварање различитих могућности између људи и околине.

Канцеларија

Dunyue

Канцеларија Током процеса разговора, дизајнери пуштају дизајн не само просторну поделу унутрашњости, већ и везу града / простора / људи заједно, тако да се окружење и простор са малим кључевима не сукобљавају у граду, а дан је скривена фасада на улици, ноћ. Тада постаје стаклени лигхтбок у граду.

Дизајн Амбалаже

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизајн Амбалаже Инспирисана је млеком, главним састојком. Јединствени дизајн амбалаже типа паковања млека одражава карактеристике производа и дизајниран је тако да буде познат чак и потрошачима који су први пут у употреби. Поред тога, материјал направљен од полиетилена (ПЕ) и гуме (ЕВА) и меканих карактеристика пастелне боје користе се како би се нагласило да је благ производ за децу са слабом кожом. Округли облик се наноси на угао због сигурности маме и бебе.