Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Домаћа Машина За Тестенину

Hidro Mamma Mia

Домаћа Машина За Тестенину Хидро Мама Миа је друштвено-културни спас кроз италијанску гастрономију. Изузетно једноставан за употребу, лаган је и компактан, лаган за складиштење и транспорт. Омогућује сигурну високу продуктивност, пружајући породици пријатно искуство кухања у свакодневној интеракцији са животом и пријатељима. Мотор је у потпуности интегрисан у сет мењача, нудећи снагу, робусност и сигурну употребу, пружајући такође лако чишћење и подршку. Сече тесто различите дебљине и може да припрема различита јела: тестенине, резанци, лазање, хлеб, пецива, пице и друго.

Хипер Аутомобил

Brescia Hommage

Хипер Аутомобил У временима високотехнолошких свих дигиталних направа, равних екрана осетљивих на додир и рационалних возила са једним волуменом, пројекат Бресциа Хоммаге је стара школска двоседежна студија хипер-аутомобила која је замишљена као прослава ере у којој елегантна једноставност, материјалност високог додира, сирова снага, чиста лепота и директна веза између човека и машине били су правило игре. Време када су храбри и генијални људи попут Еттореа Бугаттија сами креирали мобилне уређаје који су задивили свет.

Базени

Termalija Family Wellness

Базени Породични веллнесс Термалије последњи је у низу пројеката које је Енота изградила у Термама Олимиа у последњих петнаест година и закључила потпуну трансформацију бањског комплекса. Гледано из даљине, облик, боја и размера нове груписане структуре тетраедарских волумена представља наставак грозда околних сеоских зграда, визуелно се простирући у срцу комплекса. Нови кров делује као велика летња нијанса и не узурпира било који драгоцени спољашњи простор.

Аутоматски Соковник

Toromac

Аутоматски Соковник Торомац је посебно дизајниран са својим моћним изгледом да донесе нови начин конзумирања свеже исцеђеног сока од поморанџе. Направљен за максимално вађење сока, намењен је ресторанима, кафетеријама и супермаркетима, а врхунски дизајн омогућава пријатељско искуство пружања укуса, здравља и хигијене. Има иновативан систем који плод сече вертикално и притиска половине ротационим притиском. То значи да се постижу максималне перформансе без стискања или додиривања љуске.

Етикета Пива

Carnetel

Етикета Пива Дизајн пивске етикете у стилу Арт Ноувеау. Етикета пива такође садржи много детаља о поступку припреме пива. Дизајн такође одговара двема различитим боцама. То се може учинити једноставним штампањем дизајна на 100-постотном екрану и 70-постотној величини. Етикета је повезана са базом података, што осигурава да свака боца добије јединствени број пуњења.

Идентитет Марке

BlackDrop

Идентитет Марке Ово је лични пројекат марке и идентитета. БлацкДроп је ланац продавница и бренда који продаје и дистрибуира кафу. БлацкДроп је лични пројекат који је у почетку развијен како би поставио тон и креативни правац за лично самостално креативно пословање. Овај идентитет бренда креиран је са циљем да се Алекс позиционира као поуздан консултант за марку у стартуп заједници. БлацкДроп је кратки, савремени, транспарентни стартуп бренд који има за циљ да постане безвременски, препознатљив, водећи бренд.