Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Расветна Јединица

Khepri

Расветна Јединица Кхепри је подна лампа и такође привезак који је дизајниран на основу старих Египћана Кхепри, скарабеја, бога изласка јутарњег сунца и поновног рађања. Само додирните Кхепри и светло ће се упалити. Од таме до светлости, како су древни Египћани одувек веровали. Развијен из еволуције египатског облика скарабеја, Кхепри је опремљен ЛЕД диодом са могућношћу затамњивања која се регулише прекидачем сензора на додир који пружа три подешавања подесиву осветљеност додиром.

Идентитет, Брендирање

Merlon Pub

Идентитет, Брендирање Пројекат Мерлон Пуб-а представља целокупан дизајн бренда и идентитета новог угоститељског објекта у оквиру Тврде у Осијеку, старог барокног градског језгра, изграђеног у 18. веку као део великог система стратешки утврђених градова. У одбрамбеној архитектури, назив Мерлон значи чврсте, усправне ограде дизајниране да заштите посматраче и војску на врху тврђаве.

Паковање

Oink

Паковање Да би се обезбедила видљивост клијента на тржишту, одабран је разигран изглед и осећај. Овај приступ симболизује све квалитете бренда, оригиналне, укусне, традиционалне и локалне. Основни циљ коришћења амбалаже нових производа био је да се купцима представи прича о узгоју црних свиња и производњи традиционалних месних деликатеса највишег квалитета. Урађен је сет илустрација у техници линореза које приказују мајсторство. Саме илустрације представљају аутентичност и подстичу купца да размисли о Оинк производима, њиховом укусу и текстури.

Носач За Кућне Љубимце

Pawspal

Носач За Кућне Љубимце Носач за кућне љубимце Павспал штеди енергију и помаже власнику кућног љубимца да брзо испоручи. За концепт дизајна Павспал носач за кућне љубимце инспирисан Спаце Схуттле-ом којим могу да одведу своје љупке љубимце где год желе. А ако имају још једног кућног љубимца, могу поставити још једног на врх и спојити точкове на дну да вуку носаче. Осим тога, Павспал је дизајнирао унутрашњи вентилациони вентилатор који је удобан за кућне љубимце и лако се пуни преко УСБ Ц.

Претпродајна Канцеларија

Ice Cave

Претпродајна Канцеларија Ице Цаве је изложбени простор за клијента коме је потребан простор јединственог квалитета. У међувремену, способан да прикаже различите особине Техеранског Еие пројекта. Према функцији пројекта, атрактивна, али неутрална атмосфера за приказивање објеката и догађаја по потреби. Коришћење минималне површинске логике била је идеја дизајна. Интегрисана мрежаста површина се простире по целом простору. Простор потребан за различите намене формира се на основу страних сила у правцу горе и доле које делују на површину. За израду, ова површина је подељена на 329 панела.

Малопродаја

Atelier Intimo Flagship

Малопродаја Наш свет је погођен вирусом без преседана 2020. Ателиер Интимо први водећи модел који су дизајнирали О анд О Студио инспирисан је концептом Препорода спаљене Земље, који подразумева интеграцију исцелитељске моћи природе која човечанству даје нову наду. Док је направљен драматичан простор који омогућава посетиоцима да проводе тренутке замишљајући и маштајући у таквом времену и простору, такође је креирана серија уметничких инсталација да у потпуности демонстрира праве карактеристике бренда. Флагсхип није обичан малопродајни простор, то је позорница Ателиер Интимо.