Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инвалидска Колица

Ancer Dynamic

Инвалидска Колица Анцер, подлога за спречавање инвалидских колица, фокусира се не само на флуидност својих покрета, већ и на удобност пацијента, посебно оних који га користе током дужег временског периода. Иновативни дизајн, заједно са динамичним ваздушним јастуком уграђеним у јастук седишта и ротирајућом ручицом, разликују га од обичног колица. Уз пуно уложеног труда, дизајн инвалидских колица је довршен и доказано помаже у спречавању провала. Решење и принципи дизајна заснивају се на резултатима прикупљеним од корисника инвалидских колица, што доводи до аутентичног корисничког искуства.

3Д Анимација

Alignment to Air

3Д Анимација Што се тиче креативне анимације слова, Јин је почео с абецедом А. И, кад је реч о кораку с концептом, покушао је да види ведрија расположења која се одражавају на његову филозофију која је прилично активна, али истовремено и организовано. Уз пут је смислио супротстављене речи које су темељно стајале за његову идеју на неки начин, као што је поравнавање у ваздух, што је и наслов овог пројекта. Имајући то у виду, анимација на прву реч представља прецизније и деликатније моменте. С друге стране, ово се завршава прилично флексибилном и лабавом вибрацијом која манифестује последње слово.

Веб Дизајн И Ук

Si Me Quiero

Веб Дизајн И Ук Веб локација Си, Ме Куиеро представља простор који помаже да будемо сами. Да би се спровео пројекат, требало је обавити интервјуе и истражити социјални и културни контекст у вези са женама; своју пројекцију у друштву и са собом. Закључено је да ће веб бити пратња и да ће се изводити приступом љубави према себи. У дизајну се огледа једноставност са неутралним тоновима користећи црвене контрасте како би се скренула пажња на одређене акције, боје марке марке које је објавио клијент. Инспирација је потекла из уметности конструктивизма.

Дизајн Етикета За Вино

314 Pi

Дизајн Етикета За Вино Експериментирање с дегустацијом вина је непрекидан процес који води ка новим стазама и разноликим аромама. Бесконачни низ пи, ирационални број са бесконачним децималама без познавања последњег од њих, био је инспирација за име ових вина без сулфита. Дизајн има за циљ да у средишту позорности стави 3,14 винске серије уместо да их сакрије међу сликама или графикама. Слиједећи минималистички и једноставан приступ, наљепница показује само стварне карактеристике ових природних вина какве се могу примијетити у биљежници енолога.

Енергетско Активирање Брзих Мостова

Solar Skywalks

Енергетско Активирање Брзих Мостова Светске метрополе - попут Пекинга - имају велики број мостова који обилазе прометне артерије. Они су често непривлачни, умањујући укупни урбани утисак. Идеја дизајнера за облагање носача мостова естетским, фотонапонским фотонапонским модулама и њихово претварање у атрактивна градска места није само одржива, већ ствара скулптуралну разноликост која постаје привлачна за очи у градском пејзажу. Станице за пуњење е-аутомобила или Е-бицикла испод брви користе соларну енергију директно на лицу мјеста.

Књига

ZhuZi Art

Књига Нањинг Зхузи Арт Мусеум објављује серију издања књига за сакупљена дела традиционалне кинеске калиграфије и слике. Своју дугу историју и елегантну технику, традиционалне кинеске слике и калиграфија драгоцене су због своје високо уметничке и практичне привлачности. При дизајнирању колекције кориштени су апстрактни облици, боје и линије за стварање досљедне сензуалности и истицање празног простора у скици. Напор се поклапа са уметницима у традиционалним сликарским и калиграфским стиловима.