Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Амбалаже Од Баварског Пива

AEcht Nuernberger Kellerbier

Дизајн Амбалаже Од Баварског Пива У средњовековно доба, локалне пиваре су остариле своје пиво у преко 600 година старим подрумима исеченим у стенама испод замка Нирнберг. Поштујући ову историју, паковање „АЕцхт Нуернбергер Келлербиер“ даје аутентичан поглед у прошлост. На етикети пива приказан је ручни цртеж замка који седи на камењу и дрвена бачва у подруму, уоквирена фонтовима у стилу винтаге. Печатна етикета са заштитним знаком компаније "Свети Маурицијус" и круном од плуте бакарне боје преносе мајсторство и поверење.

Брендирање Салона Лепоте

Silk Royalty

Брендирање Салона Лепоте Циљ процеса брендирања је сврставање бренда у врхунску категорију бацајући поглед и осећај прилагођавања светским трендовима у шминкању и нези коже. Елегантан у свом ентеријеру и екстеријеру, нудећи клијентима луксузни одмор за повлачење у самопослуживање, а одлазак обновљен. Успешно преношење искуства потрошачима уграђено је у процес дизајнирања. Стога је развијен салон Алхарир који изражава женственост, визуелне елементе, раскошне боје и текстуре са пажњом на фине детаље како би додао више самопоуздања и удобности.

Столица За Размену Порука

Kepler 186f

Столица За Размену Порука Структурна основа фотеље Кеплер-186ф је решетка, залемљена од челичне жице на коју су елементи изрезбарени од храста причвршћени помоћу месинганих рукава. Разне опције употребе арматуре комбинују се у хармонији са дрвеним резбаријама и драгуљарским елементима. Овај уметнички објекат представља експеримент у коме се комбинују различити естетски принципи. Могло би се описати као „варварски или нови барок“ у коме се комбинују груби и изврсни облици. Као резултат импровизације, Кеплер је постао вишеслојан, обавијен подтекстовима и новим детаљима.

Амбалажа

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Амбалажа КРИСТАЛ вода представља богати луксуз и добробит у боци. Садржи алкалну пХ вредност од 8 до 8,8 и јединствени минерални састав, вода КРИСТАЛ долази у иконичној четвртастој прозирној бочици с призмом која подсећа на пенећи кристал и не угрожава квалитет и чистоћу. Лого марке КРИСТАЛ суптилно је истакнут на боци, наглашавајући додатни додир луксузног искуства. Поред визуелног утицаја боце, ПЕТ и стаклене боце у квадратном облику могу се рециклирати, што оптимизира простор за паковање и материјале, чиме се смањује укупни отисак угљеника.

Водка

Kasatka

Водка „КАСАТКА“ је развијена као врхунска вотка. Дизајн је минималистички, и у облику боце и у бојама. Једноставна цилиндрична боца и ограничена палета боја (бела, нијансе сиве, црне) наглашавају кристалну чистоћу производа и елеганцију и стил минималистичког графичког приступа.

Оптичка Инсталација

Opx2

Оптичка Инсталација Опк2 је оптичка инсталација која истражује симбиотски однос природе и технологије. Однос у којем обрасци, понављања и ритам описују и природне формације и операције рачунарских процеса. Искључива геометрија инсталације, тренутна непрозирност и / или густина слични су феномену вожње узгајивачким пољем или су објасњени технологијом док се гледа бинарни код. Опк2 гради сложене геометрије и изазива перцепцију волумена и простора.