Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Двд Кутија

Paths of Light

Двд Кутија Најбољи начин за држање кратке анимацијске стазе Зина Царамело био је осигурати да ДВД има диван случај. Амбалажа заправо изгледа као да је извађена из шуме и обликована у ЦД. Споља су видљиве разне линије, готово да се појављују као мала стабла која расту са стране кућишта. Дрвена спољашност такође помаже да јој пружи изузетно природан изглед. Патхс оф Лигхт је екстремно ажурирање случајева многих ЦД-ова током 1990-их, које се обично састојало од основне пластике са папирним пакетом да би се објаснио садржај унутра. (Текст ЈД Мунро)

Дизајн Веб Страница

Trionn Design

Дизајн Веб Страница Бијело платно пружа идеалну позадину за надоградњу. Слатка комбинација слатке боје пружа савршен елемент привлачења пажње који привлачи гледаоце. Комбинација сериф и санс сериф фонтова и тежине и боја чине исправан спој који намеће гледаоца да даље истражује. Веб локација за анимацију ХТМЛ5 Параллак са одзивним, имамо сопствен дизајн вектора за особље. његов јединствени дизајн икад са светлом бојом са лепим и глатким анимацијама.

Сватцхеви У Боји Пива

Beertone

Сватцхеви У Боји Пива Беертоне је први референтни водич за пиво заснован на различитим бојама пива, представљен у вентилатору од стаклене форме. За прво издање прикупили смо информације из 202 различита швајцарска пива, која путују по земљи, од истока ка западу, од севера до југа. Цео процес је трајао много времена и детаљна логистика да би се завршило, али резултат ове две страсти заједно чине нас врло поносним и даљња издања су већ планирана. Живели!

Идентитет Бренда

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Идентитет Бренда БИА је симбол птица локалних птица Атлантског неба који лети над мислима и сновима над земљама, пилот природе који превози људе, сећања, посао и компаније. На САТА, БИА ће увек симболизовати унију девет острва архипелага у једном атлантском изазову: понети име Азора на свет и донети свет Азорима. БИА - Плава острва Ацор - изумљена птица азора, праволинијска, инспирисана футуризмом прототипова, изграђена на свом јединственом генетском коду, асиметричном, изразитом и обојеном као девет острва Азора.

Дигитални Интерактивни Часопис

DesignSoul Digital Magazine

Дигитални Интерактивни Часопис Магазин Филли Боиа Десигн Соул на свој другачији и пријатан начин објашњава важност боја у нашем животу за наше читаоце. Садржај Десигн Соул садржи широко подручје од моде до уметности; од декорације до личне неге; од спорта до технологије, па чак и од хране и пића до књига. Поред познатих и занимљивих портрета, анализа, најновијих технологија и интервјуа, магазин садржи и занимљив садржај, видео записе и музику. Магазин Филли Боиа Десигн Соул објављује се квартално на иПаду, иПхонеу и Андроиду.

Канта За Цигарете / Гуме

Smartstreets-Smartbin™

Канта За Цигарете / Гуме Вишеструки патентирани канти за смеће са јединственим могућностима, Смартбин ™ допуњава постојећу уличну инфраструктуру која се поставља као двоструко, наопако око било које величине или облика стуба лампе или знака или у соло формату на зидове, ограде и подлоге. Ово ослобађа нову, неочекивану вредност од постојећих уличних добара како би се створиле мреже згодних, предвидљиво смештених канти за цигарете и гуме које су увек надохват руке, без додавања нереда на уличној сцени. Смартбин трансформише негу улица у градовима широм света омогућавајући ефикасан одговор на смеће цигарета и гума.