Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Утоваривач На Котачима

Arm Loader

Утоваривач На Котачима Утоваривач који углавном ради на неуједначеним основама може узроковати возача озбиљну мучнину у кретању и такодје може да проузрокује брзи умор. Међутим, 'АРМ ЛОАДЕР' омогућава препознавање координатних тачака на тлу и помаже да возачко седиште буде стабилно и да не лута. Стога возачу помаже да се не осећа уморно и омогућава им да безбедно обављају свој посао.

Усб Флеш Уређај

Frohne eClip

Усб Флеш Уређај еЦлип је први светски УСБ флеш уређај са метричким равнилом. еЦлип је добио сребрну награду за дизајн иДА & Голден А '. еЦлип је лаган, уклапа се у привезак за кључеве и функционише попут копче за папир да бисте уредили папире, примања и новац. еЦлип штити личне податке, интелектуалну својину, податке о послодавцима, медицинске податке и пословне тајне сигурносним софтвером. еЦлип је дизајнирао Фрохне на Флориди. Златни конектор за меморију је отпоран на ударце, отпорност на огреботине, водоотпоран, алкохол, прашину, отпоран на хрђу и електромагнетно отпоран.

Моторна Тестера

Rotation Saw

Моторна Тестера Моторна ланчана тестера са окретном ручицом. Овај ланац има дршку која се окреће за 360 ° и зауставља се под унапред дефинисаним угловима. Уопште, људи сечу дрвеће водоравно или вертикално окрећући своје тестере под одређеним углом или нагињући или нагињући делове тела. На жалост, тестера често исклизне из корисничког хвата или корисник мора радити у неугодном положају, што може проузроковати повреде. Како би надокнадио такве недостатке, предложена пила је опремљена окретном ручицом тако да корисник може подесити углове сечења.

Сет За Чај

Wavy

Сет За Чај Инспирисан травертинском терасом у природи, Вави је сет за чај који ће вам донети јединствено искуство чаја. Иновативне ручке развијене су да удобно стану у ваше руке. Увлачећи шалицу длановима, открит ћете да се отвара попут водене љиљанице и довести вас до тренутка мира.

Фотеља

Baralho

Фотеља Фотеља Баралхо има упечатљив савремени дизајн састављен од чистих облика и равних линија. Ова фотеља направљена од набора и завара на брушеном алуминијумској плочи истиче се својим одважним намештајем који изазива снагу материјала. У једном је елементу спојена љепота, лакоћа и прецизност линија и углова.

Систем Отвореног Посуђа

Osoro

Систем Отвореног Посуђа Иновативни карактер ОСОРО-а је да комбинује квалитетно витрифицирани порцулан и његову типичну сјајну кожу бјелокости са функцијом погодном за чување хране у фрижидеру или замрзивачу и за кухање у парној пећници или микроталасној. Једноставан, модуларни облик и различити елементи могу се сложити како би се уштедио простор, флексибилно комбинован и затворен вишебојним силиконским О-Сеалер-ом или О-конектором тако да храна остане добро затворена у њему. ОСОРО се може универзално користити елиминишући потребу за нашим свакодневним животом.