Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Кафу

Riposo

Сет За Кафу Дизајн ове услуге су инспирисале две школе с почетка 20. века, немачки Баухаус и руска авангарда. Строга равна геометрија и добро осмишљена функционалност у потпуности одговарају духу манифестовања тих времена: „лепо је оно што је прикладно“. У исто време пратећи савремене трендове, дизајнер комбинује два контрастна материјала у овом пројекту. Класични бијели млијечни порцулан употпуњен је свијетлим поклопцима од плуте. Функционалност дизајна је подржана једноставним, практичним ручкама и укупном употребљивошћу форме.

Намештај Плус Вентилатор

Brise Table

Намештај Плус Вентилатор Брисе Табле дизајниран је са осећајем одговорности за климатске промене и жељом да се користе вентилатори, а не клима уређаји. Уместо да пуше јак ветар, концентрише се на осећај хлађења тако што циркулише ваздух чак и након искључивања клима уређаја. Помоћу Брисе Табле-а корисници могу донети ветар и истовремено га користити као бочни сто. Такође, добро прожима околину и чини простор лепшим.

Столић За Кафу

Cube

Столић За Кафу Дизајн је инспирисан геометријским скулптурама Златног Ратио и Мангиаротти. Образац је интерактиван, нуди кориснику различите комбинације. Дизајн се састоји од четири стола за кафу различитих величина и кашичице постављене око коцке, која је осветљење. Елементи дизајна су мултифункционални да удовоље потребама корисника. Производ се производи од Цориан материјала и шперплоче.

хоклица

Ydin

хоклица Идин столицу можете монтирати сами, без употребе посебних алата, захваљујући једноставном систему закључавања. 4 идентична стопала нису постављена ни по једном редоследу, а бетонско седиште, које делује као камен темељац, задржава све на свом месту. Стопала се израђују од дрвета отпада који долази од произвођача степеница, лако се обрађује користећи традиционалне технике обраде дрвета и на крају подмазује уљем. Седиште је једноставно уливано у трајни УХП бетон ојачан влакнима. Само 5 дијелова који се могу раздвојити и који су спремни за испоруку крајњим купцима је још један аргумент одрживости.

Колица Са Расхлађеним Сиром

Coq

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран је креирао колица са сиром Цок 2012. године. Чудноћа овог ваљаног предмета побуди радозналост гостију, али немојте погрешити, ово је пре свега радни алат. То се постиже стилизованом лакираном буковом структуром, на коју је утиснут цилиндричан црвено лакирани плашт који се може објесити са стране како би се развио асортиман зрелих сирева. Користећи ручицу за померање колица, отварање кутије, извлачење плоче да направи простор за тањир, ротирање овог диска да би исецкало делове сира, конобар може тај процес развити у мали део перформанса.

Расхлађена Пустињска Колица

Sweet Kit

Расхлађена Пустињска Колица Ова мобилна витрина за послуживање десерта у ресторанима настала је 2016. године и последње је место у палети К. Дизајн Свеет-Кит испуњава захтеве за елеганцијом, окретношћу, волуменом и транспарентношћу. Механизам отварања заснован је на прстену који се окреће око диска од акрилног стакла. Два букована прстена су ротирајуће траке, као и ручке за отварање витрине и за померање колица по ресторану. Ове интегрисане функције помажу у постављању сцене за услугу и истичу приказане производе.