Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брош

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брош Карактер и спољни облик предмета омогућавају промену новог дизајна украса. У живахној природи један период се мења у други. Пролеће следи зима, а јутро долази после ноћи. Боје се такође мењају као и атмосфера. Овај принцип замене, наизменичење слика преносе се у украсе «Азијске метаморфозе», збирке у којој се у једном објекту одражавају две различите државе, две неограничене слике. Покретни елементи конструкције омогућавају промену карактера и изгледа украса.

Колекција Шминке

Kjaer Weis

Колекција Шминке Дизајн козметичке линије Кјаер Веис дестилира основе женске шминке на њена три главна подручја примене: усне, образи и очи. Дизајнирали смо компактне облике који ће одражавати карактеристике које ће се користити за побољшање: витке и дуге за усне, велике и четвртасте за образе, мале и округле за очи. Осетљиво, зглобови се окрећу иновативним бочним покретом, навијајући попут крила лептира. У потпуности се поново пуне, већ се поново пуне, него се рециклирају.

Аналогни Сат

Kaari

Аналогни Сат Овај дизајн је заснован на стандардном 24-сатном аналогном механизму (получасовна рука у сату). Овај дизајн је опремљен са два реза у облику лука. Кроз њих се могу видети руке сата и минута скретања. Рука сата (диск) подијељена је у два сегмента различитих боја који, ротирајући, означавају АМ или ПМ вријеме, овисно о боји која почиње бити видљива. Минутна рука је видљива кроз лук већег радијуса и одређује који минутни утор одговара бројачима од 0-30 минута (који се налази на унутрашњем радијусу лука) и утору од 30 до 60 минута (који се налази на спољњем радијусу).

Модерна Хаљина На Хаљину

Le Maestro

Модерна Хаљина На Хаљину Ле Маестро револуционара хаљину ципелом уграђујући титанску матричну пету са директним металним синтером (ДМЛС). 'Матрикс пета' смањује визуелну масу одсека пете и показује структурни интегритет обуће за хаљину. Да би употпунила елегантан вамп, од високог зрна коже користи се изразити асиметрични дизајн горњег дијела. Интегрисање одсека пете у горњи део је сада састављено у елегантној и профињеној силуети.

Истраживачко Брендирање

Pain and Suffering

Истраживачко Брендирање Овај дизајн истражује патњу у различитим слојевима: филозофском, друштвеном, медицинском и научном. Из мог личног становишта да патња и бол долазе у многим лицима и облицима, филозофским и научним, изабрао сам хуманизацију патње и боли као своју основу. Проучавао сам аналогије између симбиотске природе и симбиотске у људским односима и из овог истраживања створио сам ликове који визуелно представљају симбиотске односе између патње и патње и између бола и онога који пати у боли. Овај дизајн је експеримент и гледалац је предмет.

Дигитална Уметност

Surface

Дигитална Уметност Етерична природа дела ствара нешто опипљиво. Идеја долази из употребе воде као елемента за преношење концепта на површини и површини. Дизајнер је фасциниран стварањем нашег идентитета и улоге коју они око нас имају у том процесу. За њега смо „површни“ када покажемо нешто од себе.