Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паметни Кухињски Млин

FinaMill

Паметни Кухињски Млин ФинаМилл је снажна кухињска млиница са заменљивим и надопуњивим махунама зачина. ФинаМилл је једноставан начин за подизање кувања са смелим укусом свеже млевених зачина. Само махуне за вишекратну употребу напуните сувим зачинима или зачинским биљем, ставите махуну на место и притиском на дугме самељите тачну количину зачина која вам је потребна. Замените махуне зачина са само неколико кликова и наставите да кувате. То је једина брусилица за све ваше зачине.

Стан

Nishisando Terrace

Стан Овај кондоминијум састоји се од 4 куће на три спрата нижег обима и налази се на локацији у близини центра града. Решетка од кедра која окружује изван зграде штити приватност и избегава спутавање деградације тела зграде услед директне сунчеве светлости. Чак и са једноставним квадратним планом, спиралном 3Д конструкцијом направљеном повезивањем приватног врта на различитим нивоима, свака соба и ходник степеништа воде до максималне запремине ове зграде. Промена фасаде од кедрових плоча и контролисане пропорције могу омогућити да ова зграда и даље буде органска и да се стопи са тренутним променама у граду.

Породични Тржни Центар

Funlife Plaza

Породични Тржни Центар Фунлифе Плаза је породични тржни центар за забаву и образовање деце. Тежи стварању ходника тркачких аутомобила за децу да се возе аутомобилима током куповине родитеља, кућице на дрвету за децу која се пазе и играју унутра, „лего“ плафона са скривеним именом тржног центра који подстиче децу на машту. Једноставна бела позадина са црвеном, жутом и плавом, нека деца цртају и боје на зидовима, подовима и тоалету!

Дизајн Ентеријера

Suzhou MZS Design College

Дизајн Ентеријера Овај пројекат се налази у Сузхоу, који је добро познат по традиционалном кинеском дизајну баште. Дизајнерка се трудила да споји како своју модернистичку осетљивост, тако и народни језик Сузхоу. Дизајн узима наговештаје традиционалне архитектуре Сузхоу-а, употребом кречених зидова од гипса, месечевих врата и сложене вртне архитектуре како би се ревидирао народни језик Сузхоу-а у савременом контексту. Намештај је поново направљен од рециклираних грана, бамбуса и сламнатих ужади уз учешће ученика, што је овом образовном простору дало посебно значење.

Столица За Размену Порука

Kepler 186f

Столица За Размену Порука Структурна основа фотеље Кеплер-186ф је решетка, залемљена од челичне жице на коју су елементи изрезбарени од храста причвршћени помоћу месинганих рукава. Разне опције употребе арматуре комбинују се у хармонији са дрвеним резбаријама и драгуљарским елементима. Овај уметнички објекат представља експеримент у коме се комбинују различити естетски принципи. Могло би се описати као „варварски или нови барок“ у коме се комбинују груби и изврсни облици. Као резултат импровизације, Кеплер је постао вишеслојан, обавијен подтекстовима и новим детаљима.

Параметарски Дизајн

Titanium Choker

Параметарски Дизајн Дизајн, ИОУ користи софтвер за 3Д симулацију за стварање параметарских модела, сличних стилу којим је Заха Хадид освојила свет архитектуре. У материјалном смислу ИОУ представља ексклузивне предмете у титану са златним логотипом од 18 карата. Титан је најзанимљивији у накиту, али је тежак за рад. Његове јединствене особине чине комаде не само врло лаганима, већ им омогућавају да направе готово сваку боју спектра.