Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Oberbayern

Стамбена Кућа Дизајнер верује да дубина и значај простора живе у одрживости која произилази из јединства међусобно повезаних и сузависних човека, простора и животне средине; дакле, са огромним оригиналним материјалима и рециклираним отпадом, концепт је материјализован у дизајнерском студију, комбинацији куће и канцеларије, за стил дизајна који коегзистира са окружењем.

Стамбена

House of Tubes

Стамбена Пројекат је спој две зграде, напуштене из 70-их година са зградом из садашњег доба, а елемент који је дизајниран да их уједини је базен. То је пројекат који има две главне намене, прва као резиденција за породицу од 5 чланова, друга као музеј уметности, са широким просторима и високим зидовима за више од 300 људи. Дизајн копира облик задње планине, култну планину града. Само 3 завршне обраде са светлим тоновима су коришћене у пројекту како би простори сијали кроз природну светлост која се пројектује на зидове, подове и плафоне.

Претпродајна Канцеларија

Ice Cave

Претпродајна Канцеларија Ице Цаве је изложбени простор за клијента коме је потребан простор јединственог квалитета. У међувремену, способан да прикаже различите особине Техеранског Еие пројекта. Према функцији пројекта, атрактивна, али неутрална атмосфера за приказивање објеката и догађаја по потреби. Коришћење минималне површинске логике била је идеја дизајна. Интегрисана мрежаста површина се простире по целом простору. Простор потребан за различите намене формира се на основу страних сила у правцу горе и доле које делују на површину. За израду, ова површина је подељена на 329 панела.

Малопродаја

Atelier Intimo Flagship

Малопродаја Наш свет је погођен вирусом без преседана 2020. Ателиер Интимо први водећи модел који су дизајнирали О анд О Студио инспирисан је концептом Препорода спаљене Земље, који подразумева интеграцију исцелитељске моћи природе која човечанству даје нову наду. Док је направљен драматичан простор који омогућава посетиоцима да проводе тренутке замишљајући и маштајући у таквом времену и простору, такође је креирана серија уметничких инсталација да у потпуности демонстрира праве карактеристике бренда. Флагсхип није обичан малопродајни простор, то је позорница Ателиер Интимо.

Водећа Продавница Чаја

Toronto

Водећа Продавница Чаја Најпрометнији тржни центар у Канади доноси нови дизајн продавнице воћних чајева од стране Студио Ииму. Пројекат водеће продавнице био је идеалан за потребе брендирања како би постао ново жариште у тржном центру. Инспирисана канадским пејзажом, прелепа силуета канадске Плаве планине утиснута је на позадини зида у целој радњи. Да би концепт претворио у стварност, Студио Ииму је ручно израдио скулптуру 275цм к 180цм к 150цм која омогућава потпуну интеракцију са сваким купцем.

Павиљон

Big Aplysia

Павиљон У процесу урбаног развоја неизбежно је да ће настати иста изграђена средина. Традиционалне зграде такође могу изгледати сиво и повучено. Појава пејзажне архитектуре посебног облика омекшава однос људи у архитектонском простору, постаје место за разгледање и активира виталност.