Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Xtreme Lip-Shaper® System

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница Кстреме Лип-Схапер® систем је први клинички доказан безбедан козметички уређај за повећање усана за кућну употребу. Користи 3500 година стару кинеску методу 'цуппинга' - другим ријечима, усисавање - заједно с напредном технологијом обликовања усана за тренутно контурирање и повећање усана. Дизајн ствара узбудљиве једнодијелне и двоструке доње усне, баш као и Ангелина Јолие. Корисници могу посебно појачати горњу или доњу усну. Дизајн је такође изграђен за подизање лукова Купидовог лука, попуњавање усних јама за подизање углова старења уста. Погодно за оба пола.

Коцкице Шећера

Two spoons of sugar

Коцкице Шећера Узимање чаја или испијање кафе није само угушивање жеђи. То је церемонија препуштања и дељења. Додавање шећера кафи или чају могло би бити једнако лако колико се сећате римских бројева! Било да вам треба једна кашика шећера или две или три, само морате одабрати један од три броја шећера и ставити га у свој топли / хладни напитак. Једна акција и ваша сврха су решене. Нема кашике, нема мерења, то постаје тако једноставно.

Тоалет За Псе

PoLoo

Тоалет За Псе ПоЛоо је аутоматски тоалет који помаже псима да мирују у миру, чак и кад је вани лоше време. У љето 2008. године, током једриличарског одмора са 3 породична пса, Елиана Реггиори, квалификовани поморац, осмислила је ПоЛоо. Са својим пријатељем Аднаном Ал Малехом дизајнирала је нешто што ће помоћи не само квалитети живота паса, већ и побољшати је за власнике који су старији или онеспособљени и не могу да изађу из куће у зимском периоду. Аутоматски је, избјегавајте мирис и једноставан је за ношење, чишћење и идеалан је за оне који живе у становима, за власнике аутодома и чамаца, хотеле и одмаралишта.

Кућица За Птице

Domik Ptashki

Кућица За Птице Због монотоног начина живота и недостатка одрживе интеракције с природом, особа живи у стању сталног распада и унутрашњег незадовољства, што му не допушта да у потпуности ужива у животу. То се може поправити ширењем граница перцепције и стицањем новог искуства интеракције човек-природа. Зашто птице? Њихово певање позитивно утиче на ментално здравље људи, а такође птице штите околиш од инсеката. Пројект Домик Птасхки прилика је да се створи корисно окружење и окушају се у улози орнитолога посматрањем и бригом о птицама.

Робот За Негу Кућних Љубимаца

Puro

Робот За Негу Кућних Љубимаца Циљ дизајнера био је решавање проблема у одгајању паса у домаћинствима са 1 особом. Анксиозни поремећаји паса и физиолошки проблеми потичу из дужег одсуства неговатеља. Због својих малих животних просторија, неговатељи деле заједничко животно окружење са животињама пратиоцима, што изазива санитарне проблеме. Дизајниран од тачака боли, дизајнер је смислио робота за бригу који се 1. игра и комуницира са животињама пратећи бацајући посластице, 2. чисти прашину и мрвице након активности у затвореном простору и 3. узима мирисе и длаке када животиње-животиње узимају почивај.

Модул Мачјег Намештаја

Polkota

Модул Мачјег Намештаја Ако имате мачку, вероватно сте имали најмање два од ова три проблема док сте бирали дом за њу: недостатак естетике, одрживости и удобности. Али овај привезак модул решава ове проблеме комбинујући три фактора: 1) Дизајн минимализма: једноставност облика и променљивост дизајна у боји; 2) Еколошки: дрвени отпад (пиљевина, струготине) је сигуран за здравље мачке и власника; 3) Универзалност: модули се комбинују један са другим, што вам омогућава да направите засебан мачји стан унутар вашег дома.