Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бријач

Alpha Series

Бријач Алпха серија је компактан, полупрофесионални бријач који може поднијети основне задатке за његу лица. Такође производ који нуди хигијенска решења са иновативним приступом у комбинацији са прелепом естетиком. Једноставност, минимализам и функционалност у комбинацији са лаганом интеракцијом корисника граде основе пројекта. Кључно је весело корисничко искуство. Савјети се лако могу скинути са бријача и ставити у одјељак за одлагање. Прикључак је дизајниран за пуњење бријача и чишћење врхова подржаних од УВ светлости у одељку за одлагање.

Вишенаменски Преносни Уређај

Along with

Вишенаменски Преносни Уређај Пројекат пружа преносиво животно искуство за људе на отвореном, који је углавном подељен на два дела: главно тело и модуле који се могу мењати. Главно тело укључује функције пуњења, четкице за зубе и бријање. Фитинги укључују четкицу за зубе и главу за бријање. Оригинални инспирација за производ дошла је од људи који воле путовати и пртљаг им је препуњен или изгубљен, тако да је преносни, свестрани пакет постао производ који позиционира. Сада многи воле да путују, па преносни производи постају избор. Овај производ је у складу са потражњом на тржишту.

Мачји Кревет

Catzz

Мачји Кревет Приликом дизајнирања Цатзз кревета за мачке, инспирацију су црпили како мачке тако и власници, као и потреба за обједињавањем функције, једноставности и лепоте. Током посматрања мачака, њихове јединствене геометријске карактеристике инспирисале су чисту и препознатљиву форму. Неки карактеристични обрасци понашања (нпр. Кретање ушију) постали су уграђени у корисничко искуство мачке. Такође, имајући на уму власнике, циљ је био створити комад намештаја који би могли прилагодити и поносно изложити. Штавише, било је важно осигурати лако одржавање. Све то омогућавају елегантан, геометријски дизајн и модуларна структура.

Luksuzni Nameštaj

Pet Home Collection

Luksuzni Nameštaj Pet Home Collection je nameštaj za kućne ljubimce, razvijen nakon pažljivog posmatranja ponašanja četvoronožnih prijatelja u kućnom okruženju. Koncept dizajna je ergonomija i lepota, gde blagostanje podrazumeva ravnotežu koju životinja nalazi u sopstvenom prostoru unutar kućnog okruženja, a dizajn je zamišljen kao kultura življenja u društvu kućnih ljubimaca. Pažljiv izbor materijala naglašava oblike i karakteristike svakog komada nameštaja. Ovi objekti, posedujući autonomiju lepote i funkcije, zadovoljavaju instinkte kućnih ljubimaca i estetske potrebe kućnog okruženja.

Носач За Кућне Љубимце

Pawspal

Носач За Кућне Љубимце Носач за кућне љубимце Павспал штеди енергију и помаже власнику кућног љубимца да брзо испоручи. За концепт дизајна Павспал носач за кућне љубимце инспирисан Спаце Схуттле-ом којим могу да одведу своје љупке љубимце где год желе. А ако имају још једног кућног љубимца, могу поставити још једног на врх и спојити точкове на дну да вуку носаче. Осим тога, Павспал је дизајнирао унутрашњи вентилациони вентилатор који је удобан за кућне љубимце и лако се пуни преко УСБ Ц.

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Xtreme Lip-Shaper® System

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница Кстреме Лип-Схапер® систем је први клинички доказан безбедан козметички уређај за повећање усана за кућну употребу. Користи 3500 година стару кинеску методу 'цуппинга' - другим ријечима, усисавање - заједно с напредном технологијом обликовања усана за тренутно контурирање и повећање усана. Дизајн ствара узбудљиве једнодијелне и двоструке доње усне, баш као и Ангелина Јолие. Корисници могу посебно појачати горњу или доњу усну. Дизајн је такође изграђен за подизање лукова Купидовог лука, попуњавање усних јама за подизање углова старења уста. Погодно за оба пола.