Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Туристичка Атракција

In love with the wind

Туристичка Атракција Дворац Заљубљен у ветар је резиденција из 20. века смештена у пејзажу од 10 хектара у близини села Равадиново, подручја у срцу планине Странџа. Посетите и уживајте у светски познатим колекцијама, невероватној архитектури и инспиративним породичним причама. Опустите се међу идиличним баштама, уживајте у шетњи шумом и језерцем и осетите дух бајки.

Туристичка Атракција

The Castle

Туристичка Атракција Дворац је приватни пројекат започет пре двадесет година 1996. године из сна из детињства да изгради сопствени Замак, исти као у бајкама. Дизајнер је такође архитекта, конструктор и дизајнер пејзажа. Главна идеја пројекта је створити место за породичну рекреацију, као туристичку атракцију.

Образовни Производ

Shine and Find

Образовни Производ Најважнија предност овог производа је једноставност учења и побољшања меморије. У Сјају и нађи свако сазвежђе је направљено практично, и овај изазов се више пута практикује. Има на уму трајну слику. Учење на овај начин, практично и учење и понављање, није досадно и чини трајнијим памћењем и угоднијим. Веома је емотиван, интерактиван, једноставан, чист, минималан и модеран.

Хотел

Yu Zuo

Хотел Овај хотел је смештен унутар зидина храма Даи, на дну планине Таи. Циљ дизајнера био је да трансформишу дизајн хотела како би гостима омогућио миран и удобан смештај, а истовремено омогућио гостима да доживе јединствену историју и културу овог града. Употребом једноставних материјала, светлих тонова, меке расвете и пажљиво одабраних уметничких дела, простор приказује осећај историјског и савременог.

Симулатор За Оператера Виљушкара

Forklift simulator

Симулатор За Оператера Виљушкара Симулатор за оператера виљушкара компаније Схереметиево-Царго је специјална машина дизајнирана за обуку возача виличара и проверу квалификација. Представља кабину са управљачким системом, седећим простором и склопивим панорамским екраном. Главни материјал каросерије симулатора је метал; такође постоје пластични елементи и ергономске подлоге од интегралне полиуретанске пене.

Изложба

City Details

Изложба Изложба дизајнерских решења за хардсцапе елементе Цити Детаилс одржала се од 3. до 5. октобра 5. 2019. у Москви. На површини од 15 000 квадратних метара представљени су напредни концепти елемената хардсцапе, спортских и игралишта, расветних решења и функционалних урбаних уметничких објеката. Иновативно решење коришћено је за организовање изложбеног простора, где је уместо уједначених редова изложбених штандова изграђен радни минијатурни модел града са свим специфичним компонентама, као што су: градски трг, улице, јавна башта.