Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера

Gray and Gold

Дизајн Ентеријера Сива боја се сматра досадном. Али данас је ова боја једна од трака за главу у таквим стиловима као што су поткровље, минимализам и хи-тецх. Сива је боја склоности приватности, мало мира и одмора. Он углавном позива оне који раде са људима или се баве когнитивним захтевима, као општу боју ентеријера. Зидови, плафон, намештај, завесе и подови су сиви. Нијансе и засићеност сиве различите су само. Злато су додали додатни детаљи и додаци. Наглашен је оквиром за слике.

Име пројекта : Gray and Gold, Име дизајнера : Sergei Savateev, Име клијента : SAVATEEV.DESIGN.

Gray and Gold Дизајн Ентеријера

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.