Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Stool Glavy Roda

Столица Стоол Глави Рода оличава квалитете својствене глави породице: интегритет, организованост и самодисциплину. Прави углови, кружни и правоугаони облици у комбинацији са елементима орнамента подржавају везу прошлости и садашњости, чинећи столицу безвременским објектом. Столица је направљена од дрвета уз употребу еколошких премаза и може се офарбати у било коју жељену боју. Стоол Глави Рода ће се природно уклопити у сваки ентеријер канцеларије, хотела или приватног дома.

Име пројекта : Stool Glavy Roda, Име дизајнера : Igor Dydykin, Име клијента : DYDYKIN Studio .

Stool Glavy Roda Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.