Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паметни Намештај

Fluid Cube and Snake

Паметни Намештај Хелло Воод створио је линију намештаја на отвореном са паметним функцијама за заједничке просторе. Замишљајући жанр јавног намештаја, осмислили су визуелно привлачне и функционалне инсталације, садржећи систем осветљења и УСБ утичнице, што је захтевало интеграцију соларних панела и батерија. Змија је модуларна структура; његови елементи су променљиви да стану на дато место. Флуидна коцка је фиксна јединица са стакленим врхом на којој се налазе соларне ћелије. Студио верује да је сврха дизајна претворити предмете свакодневне употребе у драге предмете.

Име пројекта : Fluid Cube and Snake, Име дизајнера : Hello Wood, Име клијента : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Паметни Намештај

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.