Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трпезаријски Сто

Augusta

Трпезаријски Сто Аугуста интерпретира класични трпезаријски стол. Представљајући генерације пре нас, дизајн расте из невидљивог корена. Ноге стола су оријентисане на ово заједничко језгро, које пружају руку да придржавају радну површину која се подудара са књигом. Чврсто европско дрво ораха одабрано је због значења мудрости и раста. Дрво које произвођачи намештаја обично одбацују користи се за своје изазове са којима сарађује. Чворови, пукотине, треперење ветра и јединствени вихори причају о животу дрвета. Јединственост дрвета омогућава да ова прича живи у комаду намештаја породичног хеирлоома.

Име пројекта : Augusta , Име дизајнера : Miles J Rice, Име клијента : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Трпезаријски Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.