Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фризерски Салон

Taipei Eros

Фризерски Салон Фризерски салони се заснивају на геометрији црне, беле и сиве боје. Гестови сечења косе преводе се у гомилање скулптуралних ентитета. Трокутасти мотив обликује функционалне коцке и равни од плафона до пода под дејством слагања, сечења и шивања. Светлосне шипке уграђене у разводне линије доприносе бројним светлосним појасевима, који служе као допунска расвета током решавања стања спуштеног плафона. Они се протежу и меандрирају одразом великог огледала, слободно се премећући између равнина и тродимензионалности.

Име пројекта : Taipei Eros, Име дизајнера : Stephen Kuo, Име клијента : Materiality Design.

Taipei Eros Фризерски Салон

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.