Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комерцијални Дизајн Ентеријера

KitKat

Комерцијални Дизајн Ентеријера На иновативан начин представите концепт и целокупни бренд кроз дизајн продавнице, посебно за канадско тржиште и клијентелу Иоркдале-а. Користећи искуство претходних скочних прозора и међународних локација за иновирање и преиспитивање целокупног искуства. Направите ултра-функционалну продавницу која би добро функционисала за веома висок, замршен простор.

Име пројекта : KitKat, Име дизајнера : Unique Store Fixtures, Име клијента : Unique Store Fixtures.

KitKat Комерцијални Дизајн Ентеријера

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.