Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Унутрашњи Заједнички Простори

Highpark Suites

Унутрашњи Заједнички Простори Заједничке области хотела Хигхпарк Суитес истражују беспрекорну интеграцију урбаних ген-И стилова живота са зеленим животом, бизнисом, забавом и заједницом. Од предворја вов-фактора до скулптуралних небеских терена, функционалних дворана и забавних сала за састанке, ови простори за забаву дизајнирани су за становнике да их користе као продужетак својих домова. Инспирисан беспрекорним затвореним животом на отвореном, флексибилношћу, интерактивним тренуцима и палетом урбаних боја и текстура, МИЛ Десигн је потиснуо границе да створи јединствену, одрживу и холистичку заједницу у којој сваки простор има на уму становнике и тропско окружење.

Име пројекта : Highpark Suites , Име дизајнера : MIL Design & Construction, Име клијента : MIL Design.

Highpark Suites  Унутрашњи Заједнички Простори

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.