Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комерцијална Анимација

Simplest Happiness

Комерцијална Анимација У кинеском зодијаку 2019. је година свиње, па је јен Ц дизајнирао резану свињу и то је казна у „многим врућим филмовима“ на кинеском. Срећни ликови су у складу са сликом канала и срећним осећајима које канал жели да пружи својој публици. Видео је комбинација четири филма филма. Деца која играју могу најбоље показати чисту срећу и надају се да ће публика имати исти осећај док гледа филм.

Име пројекта : Simplest Happiness, Име дизајнера : Yen C Chen, Име клијента : Fox Movies.

Simplest Happiness Комерцијална Анимација

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.