Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кафе И Ресторан

Roble

Кафе И Ресторан Идеја о његовом дизајну преузета је из америчких одрезака и димњака, а као резултат истраживачког тима прве фазе, истраживачки тим је одлучио да користи дрво и кожу тамних боја као што су црна и зелена, заједно са златом и ружом злато је узето са топлом и лаганом луксузном светлошћу. Карактеристике дизајна су 6 великих висећих лустера који се састоје од 1200 ручно рађених анодизираних челика. Као и шанком од 9 метара, прекривен кишобраном од 275 центиметара који се састоји од прелепих и различитих боца, без икаквог ослонца покрива шанк.

Име пројекта : Roble, Име дизајнера : Peyman Kiani Falavarjani, Име клијента : Roble .

Roble Кафе И Ресторан

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.