Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Атријум

Sberbank Headquarters

Атријум Швајцарски уред за архитектуру Еволутион Десигн у партнерству с руским архитектонским студијом Т + Т арцхитецтс дизајнирао је пространи мултифункционални атријум у новом корпоративном сједишту Сбербанке у Москви. Дневна светлост преплавила је атријум и разноврсне просторе за цоворкинг и кафић, а суспендована сала за састанке у облику дијаманта била је средишња тачка унутрашњег дворишта. Огледала огледала, застакљена унутрашња фасада и употреба биљака додају осећај пространости и континуитета.

Име пројекта : Sberbank Headquarters, Име дизајнера : Evolution Design, Име клијента : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Атријум

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.