Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај Плус Вентилатор

Brise Table

Намештај Плус Вентилатор Брисе Табле дизајниран је са осећајем одговорности за климатске промене и жељом да се користе вентилатори, а не клима уређаји. Уместо да пуше јак ветар, концентрише се на осећај хлађења тако што циркулише ваздух чак и након искључивања клима уређаја. Помоћу Брисе Табле-а корисници могу донети ветар и истовремено га користити као бочни сто. Такође, добро прожима околину и чини простор лепшим.

Име пројекта : Brise Table, Име дизајнера : WONHO LEE, Име клијента : Wonho Lee.

Brise Table Намештај Плус Вентилатор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.