Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апарат За Кафу

Lavazza Idola

Апарат За Кафу Савршено решење за љубитеље кафе који траже прави италијански еспрессо доживљај код куће. Корисничко сучеље осетљиво на додир са звучним повратним информацијама има четири избора и функцију повећања температуре нуде прилагођено искуство за сваки укус или прилику. Машина указује на недостајућу воду, резервоар са пуним чеповима или потребу за уклањањем каменца помоћу додатних осветљених икона и подметач за капање може се лако подесити. Дизајн отвореним духом, квалитетном површином и софистицираним детаљима еволуција је устаљеног језика облика Лаваззе.

Име пројекта : Lavazza Idola, Име дизајнера : Florian Seidl, Име клијента : Lavazza.

Lavazza Idola Апарат За Кафу

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.