Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Еспрессо Машина

Lavazza Tiny

Еспрессо Машина Мала, симпатична машина за еспрессо која доноси аутентично италијанско искуство кафе у ваш дом. Дизајн је радосно медитерански - састављен од основних формалних грађевних блокова - прослављања боја и примене Лаваззиног дизајнерског језика у изобличењу и детаљности. Главна шкољка је направљена од једног дела и има меке али прецизно контролисане површине. Средишњи гребен додаје визуелну структуру, а фронтални узорак понавља хоризонталну тему често присутну на Лавазза производима.

Име пројекта : Lavazza Tiny, Име дизајнера : Florian Seidl, Име клијента : Lavazza.

Lavazza Tiny Еспрессо Машина

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.