Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбени Прототип

No Footprint House

Стамбени Прототип НФХ је развијен за серијску производњу, заснован на већем скупу алата монтажних стамбених типологија. Први прототип изграђен је за холандску породицу на југозападу Костарике. Они су одабрали двособну конфигурацију са челичном конструкцијом и облогама од боровог дрвета, која је на своје циљно место отпремљена на једном камиону. Зграда је пројектована око централног сервисног језгра како би се оптимизирала логистичка ефикасност у погледу монтаже, одржавања и употребе. Пројекат тежи ка интегралној одрживости у смислу својих економских, еколошких, друштвених и просторних перформанси.

Име пројекта : No Footprint House, Име дизајнера : Oliver Schütte, Име клијента : A-01 (A Company / A Foundation).

No Footprint House Стамбени Прототип

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.