Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Радни Простор

Dava

Радни Простор Дава је развијена за канцеларије на отвореном простору, школе и универзитете у којима су важне мирне и концентрисане фазе рада. Модули смањују звучне и визуелне поремећаје. Намештај је захваљујући трокутастом облику просторно ефикасан и омогућава различите могућности уређења. Дава материјали су ВПЦ и вуна од филца, оба су биоразградива. Систем за прикључивање причвршћује два зида на сто и подвлачи једноставност у производњи и руковању.

Име пројекта : Dava, Име дизајнера : Michael Strantz, Име клијента : .

Dava Радни Простор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.