Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Носач За Кућне Љубимце

Pawspal

Носач За Кућне Љубимце Носач за кућне љубимце Павспал штеди енергију и помаже власнику кућног љубимца да брзо испоручи. За концепт дизајна Павспал носач за кућне љубимце инспирисан Спаце Схуттле-ом којим могу да одведу своје љупке љубимце где год желе. А ако имају још једног кућног љубимца, могу поставити још једног на врх и спојити точкове на дну да вуку носаче. Осим тога, Павспал је дизајнирао унутрашњи вентилациони вентилатор који је удобан за кућне љубимце и лако се пуни преко УСБ Ц.

Име пројекта : Pawspal, Име дизајнера : Passakorn Kulkliang, Име клијента : SYRUB Studio.

Pawspal Носач За Кућне Љубимце

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.