Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бучице

Dbgripper

Бучице Ово је сигуран и добар фитнес алат за све узрасте. Превлака мека на додир на површини, пружа свиленкаст осећај. Направљен од 100% силикона који се може рециклирати са специјалном формулом материјала који производи 6 различитих нивоа тврдоће, различите величине и тежине, пружа опциони тренинг силе приањања. Хваталица за руке такође може да стане на заобљени урез са обе стране шипке за бучице додајући му тежину за тренинг мишића руку до 60 врста различитих комбинација снаге. Упадљиве боје од светле до тамне, указују на снагу и тежину од светле до тешке.

Име пројекта : Dbgripper, Име дизајнера : ChungSheng Chen, Име клијента : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Dbgripper Бучице

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.