Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење

Mondrian

Осветљење Висећа лампа Мондриан допире до емоција кроз боје, запремине и облике. Име води ка његовом инспирацији, сликару Мондриану. То је висећа лампа правоугаоног облика у хоризонталној оси изграђена од неколико слојева обојеног акрила. Лампа има четири различита погледа користећи предност интеракције и хармоније коју ствара шест боја које се користе за ову композицију, где се облик прекида белом линијом и жутим слојем. Мондриан емитује светлост и нагоре и надоле стварајући дифузно, неинвазивно осветљење, које се подешава бежичним даљинским управљачем који се може затамнити.

Име пројекта : Mondrian, Име дизајнера : Mónica Pinto de Almeida, Име клијента : Mónica Pinto de Almeida.

Mondrian Осветљење

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.