Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уважавање Уметности

The Kala Foundation

Уважавање Уметности Већ дуго постоји глобално тржиште за индијске слике, али интересовање за индијску уметност заостаје у САД. Да би се подигла свест о различитим стиловима индијских народних слика, Фондација Кала је основана као нова платформа за излагање слика и учинила их доступнијим међународном тржишту. Фондација се састоји од веб странице, мобилне апликације, изложбе са уредничким књигама и производа који помажу да се премости јаз и повеже ове слике са већом публиком.

Име пројекта : The Kala Foundation, Име дизајнера : Palak Bhatt, Име клијента : Palak Bhatt.

The Kala Foundation Уважавање Уметности

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.