Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Агенција За Некретнине

The Float

Агенција За Некретнине У овом пројекту пројектујемо архитектуру, ентеријер и пејзаж. Случај је „Агенција за продају некретнина“, име некретнине је [Ски вилла], па концепцију замислите, а тиме и назив случаја као полазиште. А пројекат се налази у центру Ксиамен-а, услови око базе су неповољни, постоје стари станови и градилиште, насупрот је школа, није окружен пејзажом. На крају, концептом [Флоат], продајни центар повуците на висину од 2Ф и створите сопствени пејзаж, базен на нивоу залиха, тако да продајни центар воли плутати у води, а посетиоци обилазе велике површине баре и преко приземља продајне канцеларије приђите задњим степеницама и идите до продајне хале. Конструкција је челична конструкција, дизајн зграде и дизајн ентеријера траже интеграцију и јединство у техници.

Име пројекта : The Float, Име дизајнера : Kris Lin, Име клијента : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Агенција За Некретнине

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.