Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паравент

Positive and Negative

Паравент Ово је производ који истовремено служи као функција и лепота, зачињен са наговештајем културе и корена. „Позитиван и негативан“ параван делује као подесива и покретна баријера за приватност која не омета или не омета простор. Исламски мотив даје ефект чипке који се одузима и обрнуто од материјала Кориана / Смоле. Слично као иин ианг, увек постоји мало доброг у лошем и увек мало лошег у добром. Када сунце залази на „Позитивно и негативно“, заиста је сјајни тренутак, а геометријске сенке обојите собу.

Име пројекта : Positive and Negative , Име дизајнера : Mona Hussein Design House, Име клијента : .

Positive and Negative  Паравент

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.