Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Оптичка Инсталација

Opx2

Оптичка Инсталација Опк2 је оптичка инсталација која истражује симбиотски однос природе и технологије. Однос у којем обрасци, понављања и ритам описују и природне формације и операције рачунарских процеса. Искључива геометрија инсталације, тренутна непрозирност и / или густина слични су феномену вожње узгајивачким пољем или су објасњени технологијом док се гледа бинарни код. Опк2 гради сложене геометрије и изазива перцепцију волумена и простора.

Име пројекта : Opx2, Име дизајнера : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Име клијента : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Оптичка Инсталација

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.