Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Графика За Кућу За Одмор

SAKÀ

Графика За Кућу За Одмор ПРИМ ПРИМ студио креирао је визуелни идентитет за пансион САКА, укључујући: назив и дизајн логотипа, графику за сваку собу (дизајн симбола, обрасце тапета, нацрте за слике на зиду, јастуке за јастуке итд.), Дизајн веб страница, разгледнице, значке, визиткаде и позивнице. Свака соба у пансиону САКА представља другачију легенду повезану са Друскининкајом (летовишким градом у Литви у којем се налази кућа) и околином. Свака соба има свој симбол као кључну реч из легенде. Ове се иконе појављују у унутрашњој графици и другим објектима који обликују њен визуелни идентитет.

Име пројекта : SAKÀ, Име дизајнера : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Име клијента : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Графика За Кућу За Одмор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.