Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Минђуше И Прстен

Vivit Collection

Минђуше И Прстен Инспирисана облицима који се налазе у природи, Вивит Цоллецтион ствара занимљиву и знатижељну перцепцију издуженим облицима и коврчавим линијама. Комади Вивит састоје се од савијених лимова од жутог злата од 18 килограма и црним родијумским облогама на спољним странама. Наушнице у облику листа окружују минђуше тако да природни покрети стварају занимљив плес између црног и злата - скривајући се и откривајући жуто злато испод. Синуозност облика и ергономски атрибути ове колекције представљају фасцинантну игру светла, сенки, одсјаја и рефлектора.

Име пројекта : Vivit Collection, Име дизајнера : Brazil & Murgel, Име клијента : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Минђуше И Прстен

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.