Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трансформацијски Паркинг За Бицикле

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформацијски Паркинг За Бицикле Смартстреетс-Цицлепарк је свестран, модерно уређен паркинг за два бицикла, који се уклапа у неколико минута како би се омогућило брзо унапређење објеката за паркирање бицикала по урбаним подручјима без додавања нереда на уличној сцени. Опрема помаже у смањењу крађе бицикала и може се инсталирати чак и на најужим улицама, ослобађајући нову вредност од постојеће инфраструктуре. Направљена од нехрђајућег челика, опрема може бити у складу са РАЛ бојама и маркирана за локалне власти или спонзоре. Такође се може користити за препознавање бициклистичких рута. Може се реконфигурирати тако да одговара било којој величини или стилу колоне.

Име пројекта : Smartstreets-Cyclepark™, Име дизајнера : SMARTSTREETS LTD, Име клијента : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Трансформацијски Паркинг За Бицикле

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.