Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера

CRONUS

Дизајн Ентеријера Барски салон овог члана циља се на руководиоце који воле проводити елегантне градске ноћи. Подразумева се да ћете осећати нешто посебно и изванредно за оне који желе да постану члан и који су вољни да користе овај бар. Шта више, једном када почнете да користите овде, употребљивост и удобност играће велики значај за радни облик. Можда су вам ова два аспекта горе поменута прилично необична, а дати прави одговор, био је наш изазов. Заиста, та „два аспекта“ је била кључна реч за дизајн овог бара.

Име пројекта : CRONUS, Име дизајнера : Aiji Inoue, Име клијента : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Дизајн Ентеријера

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.