Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикете

Propeller

Етикете Пропеллер је колекција духова из разних крајева свијета, повезана с темом зрачних путовања и пилот путником као карактером марке. Карактеристике сваке врсте пића изложене су у бројним илустрацијама, натписима који подсећају на ваздухопловне значке и скице које служе као рецепти за коктеле. Вишеслојни дизајн употпуњен је разним тоновима обојене фолије, различитим лаковима, узорцима и рељефом.

Име пројекта : Propeller, Име дизајнера : Asta Kauspedaite, Име клијента : Stumbras.

Propeller Етикете

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.