Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тоалет За Псе

PoLoo

Тоалет За Псе ПоЛоо је аутоматски тоалет који помаже псима да мирују у миру, чак и кад је вани лоше време. У љето 2008. године, током једриличарског одмора са 3 породична пса, Елиана Реггиори, квалификовани поморац, осмислила је ПоЛоо. Са својим пријатељем Аднаном Ал Малехом дизајнирала је нешто што ће помоћи не само квалитети живота паса, већ и побољшати је за власнике који су старији или онеспособљени и не могу да изађу из куће у зимском периоду. Аутоматски је, избјегавајте мирис и једноставан је за ношење, чишћење и идеалан је за оне који живе у становима, за власнике аутодома и чамаца, хотеле и одмаралишта.

Име пројекта : PoLoo, Име дизајнера : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Име клијента : PoLoo.

PoLoo Тоалет За Псе

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.