Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Урбане Скулптуре

Santander World

Урбане Скулптуре Сантандер Ворлд је јавни уметнички догађај који обухвата групу скулптура које славе уметност и обавија град Сантандер (Шпанија) у припреми за Светско првенство у једрењу Сантандер 2014. Скулптуре су високе 4,2 метра, израђене су од челичног лима и свака од њих. од њих раде различити визуелни уметници. Сваки од комада концептуално представља културу једног од 5 континената. Значење је представљати љубав и поштовање културне различитости као оруђа за мир, кроз очи различитих уметника, и показати да друштво различитост поздравља отвореним рукама.

Име пројекта : Santander World, Име дизајнера : Jose Angel Cicero, Име клијента : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Урбане Скулптуре

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.