Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Школа

Kawaii : Cute

Школа Окружена суседним средњим школама за девојчице, ова Тошин Сателитска припремна школа користи своју стратешку локацију у прометној улици за куповину како би приказала јединствени образовни дизајн. Одговарајући практичности за напорне студије и опуштеној атмосфери за забаву, дизајн промовише женствену природу својих корисника и нуди алтернативну материјализацију за апстрактни концепт „Каваии“ који углавном користе ученице. Просторије за гроздове и часове у овој школи попримају облик осмеростране кућице са кровом под кутом као што је приказано у дечјој сликовници.

Име пројекта : Kawaii : Cute, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Matsuo Gakuin.

Kawaii : Cute Школа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.