Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
хоклица

Ane

хоклица Столица Ане има чврсте летвице од дрвета које као да складно лебде, а опет независно од дрвених ногу, изнад челичног оквира. Дизајнер наводи да је седиште, ручно израђено од сертификоване еколошке дрвене грађе, формирано јединственом употребом више комада једног облика дрвета који су постављени и исечени на динамичан начин. Када седите на столици, лагано подизање угла према леђима и углови на котачима са стране завршени су на начин који омогућава природан, удобан положај седења. Ане хоклица има прави степен сложености како би створила елегантан финиш.

Име пројекта : Ane, Име дизајнера : Troy Backhouse, Име клијента : troy backhouse.

Ane хоклица

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.