Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Симулатор За Оператера Виљушкара

Forklift simulator

Симулатор За Оператера Виљушкара Симулатор за оператера виљушкара компаније Схереметиево-Царго је специјална машина дизајнирана за обуку возача виличара и проверу квалификација. Представља кабину са управљачким системом, седећим простором и склопивим панорамским екраном. Главни материјал каросерије симулатора је метал; такође постоје пластични елементи и ергономске подлоге од интегралне полиуретанске пене.

Име пројекта : Forklift simulator, Име дизајнера : Anna Kholomkina, Име клијента : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Симулатор За Оператера Виљушкара

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.