Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Цоллиер

Eves Weapon

Цоллиер Еве оружје израђено је од 750 каратних ружа и бијелог злата. Садржи 110 дијаманата (20.2цт) и састоји се од 62 сегмента. Сви имају два потпуно различита изгледа: У бочном су погледу сегменти у облику јабуке, а одозго се могу видети линије у облику слова В. Сваки сегмент је подељен у страну да би се створио ефекат опружног оптерећења који држи дијаманте - дијаманти се држе само напетошћу. Ово повољно наглашава блиставост, сјај и повећава видљиви сјај дијаманта. Омогућује изузетно лаган и јасан дизајн, упркос величини огрлице.

Име пројекта : Eves Weapon, Име дизајнера : Britta Schwalm, Име клијента : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Цоллиер

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.