Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Простор

Origami Ark

Изложбени Простор Оригами Арк или Сун Схов кожни павиљон је изложбени салон за производњу коже Сансхо у Химеји-у, у Јапану. Изазов је био створити простор способан да прикаже више од 3000 производа у веома суздржаној зони и натерати клијента да разуме огромну палету производа током посете изложбеном салону. Оригами Арк користи 83 мале јединице величине 1,5к1,5к2 м3, неправилно комбиноване да би створио велики тродимензионални лавиринт и пружио посетиоцу и доживљају сличне истраживању теретане у џунгли.

Име пројекта : Origami Ark, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : Sansho Co., Ltd..

Origami Ark Изложбени Простор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.