Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Туристичка Атракција

In love with the wind

Туристичка Атракција Дворац Заљубљен у ветар је резиденција из 20. века смештена у пејзажу од 10 хектара у близини села Равадиново, подручја у срцу планине Странџа. Посетите и уживајте у светски познатим колекцијама, невероватној архитектури и инспиративним породичним причама. Опустите се међу идиличним баштама, уживајте у шетњи шумом и језерцем и осетите дух бајки.

Име пројекта : In love with the wind, Име дизајнера : Georgi Tumpalov, Име клијента : Renaissance Ltd..

In love with the wind Туристичка Атракција

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.