Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Типографски Пројекат

Reflexio

Типографски Пројекат Експериментални типографски пројекат који комбинује одраз на огледалу са папирним словима исеченим једним од његових осе. Резултат је модуларних композиција које једном фотографијом сугерирају 3Д слике. Пројекат користи магију и визуелну контрадикцију за транзит из дигиталног језика у аналогни свет. Конструкција слова на огледалу ствара нове стварности са рефлексијом, које нису ни истина ни неистина.

Име пројекта : Reflexio, Име дизајнера : Estudi Ramon Carreté, Име клијента : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Типографски Пројекат

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.