Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућа За Одмор

Chapel on the Hill

Кућа За Одмор Након што је напуштена више од 40 година, пропадана методистичка капела на северу Енглеске претворена је у дом за самосталан боравак за 7 особа. Архитекти су задржали првобитне карактеристике - високи готски прозори и главна дворана за састанке - претварајући капелу у складан и удобан простор преплављен дневном светлошћу. Ова зграда из 19. века смештена је у сеоском селу у Енглеској са панорамским погледом на брда и прелепу природу.

Име пројекта : Chapel on the Hill, Име дизајнера : Evolution Design, Име клијента : Evolution Design.

Chapel on the Hill Кућа За Одмор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.