Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Sto

la SINFONIA de los ARBOLES

Sto Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stubova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih videti odozgo; šuma iz ptičje perspektive podseća na glatki tepih. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, sto la SINFONIA de los ARBOLES, podseća na grane drveća koje čine stabilnu osnovu za suptilnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčevi zraci zatrepere kroz granje drveća.

Име пројекта : la SINFONIA de los ARBOLES, Име дизајнера : Dagmara Oliwa, Име клијента : FORMA CAPRICHOSA.

la SINFONIA de los ARBOLES Sto

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.