Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Привезак

Eternal Union

Привезак Вечна унија Олге Иатскаер, професионална историчарка која је одлучила да започне нову каријеру дизајнера накита, изгледа једноставно, али пуно смисла. Неки ће у њему пронаћи додир келтског накита или чак Хераклесов чвор. Комад представља један бесконачни облик, који изгледа као два међусобно повезана облика. Овај ефекат је створен помоћу мрежних линија које су угравиране на комад. Другим речима - њих двоје су повезани једно као друго, а једно је њихово заједништво.

Име пројекта : Eternal Union, Име дизајнера : Olga Yatskaer, Име клијента : Olga Yatskaer.

Eternal Union Привезак

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.