Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кинески Ресторан

Pekin Kaku

Кинески Ресторан Ново реновирање ресторана Пекин-каку нуди стилску реинтерпретацију онога што би ресторан у стилу Пекинга могао бити, одбацујући традиционални богато украсни дизајн у корист једноставније архитектонске архитектуре. На плафону се налази Ред-Аурора створена коришћењем завеса у низу дужине 80 метара, а зидови су обрађени традиционалном тамном шангајском опеком. Културни елементи миленијског кинеског наслеђа, укључујући ратнике од теракоте, црвеног зеца и кинеску керамику, истакнути су у минималистичком приказу који пружа контрастни приступ декоративним елементима.

Име пројекта : Pekin Kaku, Име дизајнера : Tetsuya Matsumoto, Име клијента : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Кинески Ресторан

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.