Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инсталација

The Reflection Room

Инсталација Инспирисан црвеном бојом, која симболизује срећу у кинеској култури, Рефлецтион Роом је просторно искуство које је у потпуности створено из црвених огледала да би створило бесконачни простор. Изнутра, типографија игра улогу повезивања публике са главним вредностима кинеске Нове године и подстиче људе да размишљају о години која је била и години која је пред нама.

Име пројекта : The Reflection Room, Име дизајнера : Beck Storer, Име клијента : Emporium Melbourne.

The Reflection Room Инсталација

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.