Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Унутрашња Кућа

Spirit concentration

Унутрашња Кућа Шта је простор за кућу? Дизајнер верује да дизајн потиче из потребе власника, да душа има простор. Стога је дизајнера симпатични пар управљао њиховом наменом у простору. Оба власника воле материјале и дизајнерска решења у односу на јапанску културу. Како би представили успомене између својих умова, одлучили су да користе разне текстуре од дрва како би створили кућу душе. Сходно томе, направили су 3 консензусна циља ове идеалне куће, а то су били: (1) мирна атмосфера, (2) флексибилни и шармантан јавни простори и (3) удобни и невидљиви приватни простори.

Име пројекта : Spirit concentration, Име дизајнера : Tienyu Wu, Име клијента : TYarchistudio.

Spirit concentration Унутрашња Кућа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.